גיוס כספים קיים כבר נצח. האב סקיוריטי העלו רעיונות שונים לגיוס כספים, כולם נהדרים ועוזרים לגייס כסף לעניים ולחסרי בית, בתי ספר וכנסיות, חולים ואומללים בקרב האנשים שלנו. כמה מהרעיונות המסורתיים לגיוס כספים הם:
טלמרקטינג
גיוס כספים בדיוור ישיר
קופסאות תרומות
איסוף מדלת לדלת
אירועי התרמה
איך מלכ"ר תדע באיזו שיטה להשתמש? מה מאלה יגייס יותר כסף, ידרוש פחות מאמץ והוצאות ויגייס כספים במהירות?
כל הרעיונות לגיוס כספים שהוזכרו לעיל הם נהדרים. לכל אחד מהם יש את ההתמחויות והנקודות העדינות שלו. בעוד שטלמרקטינג עשוי להיות דרך מצוינת לאסוף תרומה מהירה, קופסאות תרומות עשויות להיות בדיוק השיטה הנכונה לתרומות ללא טרחה. המשך לקרוא כדי ללמוד עוד על אפשרויות גיוס התרומות הזמינות לארגון שלך.
טלמרקטינג לגיוס כספים:
טלמרקטינג משמש לגיוס כספים על ידי רכישת רשימות וטלפון לתורמים פוטנציאליים וגיוס תרומות. טלמרקטינג יכול לגייס הרבה כסף אם יפנו אל האנשים הנכונים ויתקשרו אליהם, כולם נותנים את כרטיס האשראי שלהם לגורם הלא ידוע בקצה השני של הקו. עם זאת, במציאות רק אחוז קטן מהשיחות הופכות למעשה לתרומה. אנשים רבים סקפטיים לגבי תרומת כסף בטלפון, ועלולים להתייחס לשיחה כהונאה, אחרים פשוט סולדים מאנשי טלמרקטינג על שהם חודרים ומתקשרים אליהם בזמן משפחתי ומטרידים אותם כשזה לא נוח. אנשים אחרים, הם יותר ספונטניים ויתחייבו לתרום יותר ברצון. טלמרקטינג דורש תשומה כספית של רשימות רכישה, וכוח אדם להתקשר לתורמים ולבקש תרומות.
מהו גיוס כספים בדואר ישיר וכיצד זה עובד?
אם יש לך את הכספים להשקיע בפרויקט גיוס התרומות שלך, דיוור ישיר עשוי להיות האפשרות הטובה ביותר שלך. גיוס כספים בדואר ישיר, שמקבל תרומות גדולות יותר בכל פעם, כולל הוצאות רבות: תצטרך לרכוש רשימות תפוצה, לעצב חוברת אטרקטיבית, להדפיס את הספרות שלך, לרכוש דמי משלוח, למלא את המעטפות ולשלוח אותן בדואר. זה כרוך בעלויות גבוהות כמו גם עבודה רבה. נמענים רבים פותחים את הדואר והארנק שלהם ומחזירים המחאה לארגון. אחרים מחשיבים את דיוור לגיוס כספים כזבל ומשליכים אותם מבלי להעיף בו מבט. אז עם גיוס תרומות בדיוור ישיר, עלויות הגיוס שלך גבוהות, אבל אם מתוכנן בהצלחה, ומכוון לתורמים הנכונים, תקבל תרומות גדולות.
קופסאות תרומות לגיוס כספים:
גיוס קופות תרומות מגייס צדקה לעמותות ביעילות, בלי יותר מדי עבודה קשה והוצאות מעורבות. קופסאות צדקה הן לא יקרות, והתהליך פשוט: אתה פשוט רוכש כמה קופסאות תרומה נעולים, מניחים אותן בחנויות, במרכזי קניות ובאזורי מבקרים שבהם התורמים יבחינו בהן בקלות, ועשית את שלך. בשלב הבא תוכל להסיט את המאמצים שלך למשימות שונות בעמותת שלך. בעוד שכל תרומה עשויה להיות מורכבת ממטבע קטן בלבד ומדולרים פנויים, הן מסתכמות בסכומים גדולים לאחר זמן קצר. מדי כמה זמן אתה מגיע לבדוק את קופות הצדקה שלך ובוודאי תמצא בהן הרבה מזומנים. חסכוני מאוד וקל לניהול. עם קופסאות תרומות, נשמע שהגיוס עושה את עצמו.
איך עובד איסוף מדלת לדלת?
איסוף מדלת לדלת היא שיטה ותיקה לגיוס כספים. למרות שאינם יעילים או פרקטיים, מגייסים העוברים איסוף מדלת לדלת, מרשמים על תושבי השכונה את צורכי הארגון או המטרה שלהם ומקבלים תרומות בהתאם. כיום, בתי ספר וארגונים רבים משתמשים בילדים כמתנדבים כדי לעשות עבורם גיוס כספים על ידי מתן קופסאות תרומות אטומות ומציעים להם תמריצים אם יחזירו את קופסאות התרומה המלאות. הם מדרבנים את ילדי בתי הספר היסודיים כמו גם תיכוניסטים לאסוף צדקה משכניהם ומבני משפחתם. הילדים מקבלים מכלי תרומה עם תווית אטרקטיבית אותם הם לוקחים מדלת לדלת לתושבי השכונה ששמחים לתרום למתנדבים החובבים.
תכנון אירועי התרמה:
אירועי התרמה עובדים היטב כפרויקט קהילתי. אם מנסים לגייס כספים במהירות, אפשר לשקול להזמין חברים, חברי קהילה ותושבי השכונה לאירוע שמארח כל מתנדב. חלק מהאירועים מתקיימים בבתים פרטיים או בחצרות אחוריות, אחרים מתקיימים בבתי ספר או מרכזים קהילתיים. לכל המגייסים יש אותה מטרה: תורמים משתתפים, פוגשים תורמים אחרים, וכל אחד מהם משאיר אחריו תרומה. אוכל מוגש בדרך כלל בגיוס כספים ולעיתים קרובות מובלת תוכנית קצרה שבה מוזמן נואם אורח לדבר על המטרה. אם מתכננים בקפידה במיקום טוב, ומוזמנים אנשים שמתלהבים מהמטרה שלך, גיוסי כספים יכולים להצליח מאוד בגיוס מזומנים במהירות לארגונים בעלות קטנה.
לבסוף, בין אם הארגון שלך מחליט ללכת עם גיוס כספים בדיוור ישיר, אירוע התרמה, גיוס כספים או כל דרך אחרת לגייס כסף, אנו מקווים שתצליח באיסוף צדקה כדי לעזור לאנשים נזקקים ולמטרות בקהילה שלך – האב סקיוריטי.